Asian food : the global and the local
CiNii
所蔵館 16館
書誌事項
- タイトル
- "Asian food : the global and the local"
- 責任表示
- edited by Katarzyna Cwiertka with Boudewijn Walraven
- 出版者
-
- Curzon
- 出版年月
-
- 2002
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Papers presented at the workshop "Asian Food in the Twentieth Century", Leiden University, February, 1998
Includes bibliographical referencess (p. 174-185) and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270759465344
-
- NII書誌ID
- BA55672486
-
- ISBN
- 0700713336
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Richmond
-
- 分類
-
- DC21: 394.1095
-
- 件名
-
- LCSH: Gastronomy
- LCSH: Diet -- Asia
- LCSH: Food habits -- Asia
-
- データソース種別
-
- CiNii Books