書誌事項
- タイトル
- "Enzymes in food and beverage processing : a symposium"
- 責任表示
- sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 172nd meeting of the American Chemical Society in San Francisco, Calif., Aug. 30-31 1976 ; Robert L. Ory, Allen J. St. Angelo, editor
- 出版者
-
- American Chemical Society
- 出版年月
-
- 1977
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270762344704
-
- NII書誌ID
- BA06301160
-
- ISBN
- 084120375X
-
- LCCN
- 77006645
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/77006645
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington
-
- データソース種別
-
- CiNii Books