Membrane technology : a practical guide to membrane technology and applications in food and bioprocessing
CiNii
所蔵館 2館
書誌事項
- タイトル
- "Membrane technology : a practical guide to membrane technology and applications in food and bioprocessing"
- 責任表示
- edited by Z.F. Cui and H.S. Muralidhara
- 出版者
-
- Elsevier/Butterworth-Heinemann
- 出版年月
-
- 2010
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
-
- : hbk
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270785217536
-
- NII書誌ID
- BB04787728
-
- ISBN
- 9781856176323
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- ne
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Amsterdam
-
- 分類
-
- DC22: 664.02
-
- 件名
-
- LCSH: Membranes (Technology)
- LCSH: Food industry and trade
-
- データソース種別
-
- CiNii Books