Criteria and methods for assessment of carcass and meat characteristics in beef production experiments

CiNii 所蔵館 2館

書誌事項

タイトル
"Criteria and methods for assessment of carcass and meat characteristics in beef production experiments"
責任表示
edited by A.V. Fisher ... [et al.]
出版者
  • Commission of the European Communities
出版年月
  • 1975
書籍サイズ
24 cm
タイトル別名
  • Carcass and meat characteristics

この図書・雑誌をさがす

注記

Seminar on Carcass and Meat Quality in the EEC Programme of Co-ordination of Research on Beef Production organized by Research Institute for Animal Husbandry "Schoonoord" Driebergseweg 10 d, Zeist The Netherlands

Held at Nov. 9th-12th 1975

Other authors: J. C. Tayler, H. de Boer, D. H. van Adrichem Boogaert

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130282270798664320
  • NII書誌ID
    BB08067130
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    be
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Brussels
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ