How the other half ate : a history of working-class meals at the turn of the century
書誌事項
- タイトル
- "How the other half ate : a history of working-class meals at the turn of the century"
- 責任表示
- Katherine Leonard Turner
- 出版者
-
- University of California Press
- 出版年月
-
- c2014
- 書籍サイズ
- 23-24 cm
- シリーズ名/番号
-
- : cloth
- : pbk
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references (p. 181-198) and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270813444352
-
- NII書誌ID
- BB16276894
-
- ISBN
- 9780520277571
- 9780520277588
-
- LCCN
- 2013029503
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2013029503
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Berkeley
-
- 件名
-
- LCSH: Food habits -- United States -- History -- 19th century
- LCSH: Food habits -- United States -- History -- 20th century
- LCSH: Working class -- United States -- Social conditions
- LCSH: Working class -- United States -- Social life and customs
- LCSH: Working class -- United States -- Economic conditions
-
- データソース種別
-
- CiNii Books