書誌事項
- タイトル
- "Food phytochemicals for cancer prevention"
- 責任表示
- editor Mou-Tuan Huang ... [et al.]
- 出版者
-
- American Chemical Society
- 出版年月
-
- 1994
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
-
- I
- II
この図書・雑誌をさがす
注記
"Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 204th National Meeting of the American Chemical Society, Washington, D.C., August 23-28, 1992."
Includes bibliographical references and indexes
I: Fruits and vegetables. II: Teas, spices, and herbs
II / Chi-Tang Ho, editor ... [et al.]
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270859523712
-
- NII書誌ID
- BA23565125
-
- ISBN
- 0841227683
- 0841227691
-
- LCCN
- 93033775
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/93033775
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington, D.C.
-
- 分類
-
- LCC: RC268.15
- DC20: 616.99/4052
-
- データソース種別
-
- CiNii Books