書誌事項
- タイトル
- "Consumer perception of food attributes"
- 責任表示
- editors, Shigeru Matsumoto, Tsunehiro Otsuki
- 出版者
-
- CRC Press
- 出版年月
-
- c2018
- 書籍サイズ
- 25 cm
- シリーズ名/番号
-
- : hardback
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
"This book emerged from the International Symposium on 'Food Credence Attributes : How Can We Design Policies to Meet Consumer Demand ?' held at Aoyama Gakuin University, Japan in May 2017. The symposium was sponsored by the OECD Co-operative Research Programme on Biological Resource Management for Sustainable Agricultural Systems and the Institute of Economic Research of Aoyama Gakuin University." -- acknowledgment
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270890974336
-
- NII書誌ID
- BB26723467
-
- ISBN
- 9781138196841
-
- LCCN
- 2018014322
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2018014322
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Boca Raton, FL
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books
- KAKEN