書誌事項
- タイトル
- "The food of Thailand : authentic recipes from the Golden Kingdom"
- 責任表示
- recipes by Sven Krauss, Laurent Ganguillet and Vira Sanguanwong ; photography by Luca Invernizzi Tettoni ; introduction by William Warren ; editing by Wendy Hutton
- 出版者
-
- Periplus Editions
- R&A Book [distributor]
- 出版年月
-
- c1995
- 書籍サイズ
- 20 x 23 cm
- シリーズ名/番号
-
- : si
- : us
この図書・雑誌をさがす
注記
"Produced in association with The Beaufort Sukhothai"
Includes index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270900201216
-
- NII書誌ID
- BA31730125
-
- ISBN
- 9625930027
- 0895947692
-
- LCCN
- 96117078
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/96117078
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- si
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Singapore
- Leichhardt, Australia
-
- 分類
-
- LCC: TX724.5.T5
- DC20: 641.59593
-
- 件名
-
- LCSH: Cookery, Thai
-
- データソース種別
-
- CiNii Books