おいしい和食の魚料理 : プロの技に学ぶ

CiNii Available at 6 libraries

Bibliographic Information

Title
"おいしい和食の魚料理 : プロの技に学ぶ"
Statement of Responsibility
吉田靖彦著
Publisher
  • 旭屋出版
Publication Year
  • 2009.2
Book size
29cm
Other Title
  • オイシイ ワショク ノ サカナリョウリ : プロ ノ ワザ ニ マナブ
  • プロの技に学ぶおいしい和食の魚料理

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282270901247616
  • NII Book ID
    BA89893679
  • ISBN
    9784751108079
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top