おいしい和食の魚料理 : プロの技に学ぶ
CiNii
Available at 6 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "おいしい和食の魚料理 : プロの技に学ぶ"
- Statement of Responsibility
- 吉田靖彦著
- Publisher
-
- 旭屋出版
- Publication Year
-
- 2009.2
- Book size
- 29cm
- Other Title
-
- オイシイ ワショク ノ サカナリョウリ : プロ ノ ワザ ニ マナブ
- プロの技に学ぶおいしい和食の魚料理
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270901247616
-
- NII Book ID
- BA89893679
-
- ISBN
- 9784751108079
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books