日本料理的调理技法 : 81種技法與創新料理
CiNii
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Bibliographic Information
- Title
- "日本料理的调理技法 : 81種技法與創新料理"
- Statement of Responsibility
- 吉田靖彦[著] ; 許倩珮譯
- Publisher
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- 台灣東販
- Publication Year
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- 2009.3
- Book size
- 29cm
- Series Name / No
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- : 平装
- Other Title
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- ニホン リョウリ テキ チョウリ ギホウ : 81シュ ギホウ ヨ ソウシン リョウリ
- 現代の客を喜ばせる日本料理の調理技法
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1130282270996541184
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- NII Book ID
- BB0056012X
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- ISBN
- 9789861768496
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- Text Lang
- zh
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- Country Code
- ch
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- Title Language Code
- zh
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- Place of Publication
-
- 台北
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- Data Source
-
- CiNii Books