M.F.K. Fisher's translation of The physiology of taste, or, Meditations on transcendental gastronomy
書誌事項
- タイトル
- "M.F.K. Fisher's translation of The physiology of taste, or, Meditations on transcendental gastronomy"
- 責任表示
- by Jean Anthelme Brillat-Savarin
- 出版者
-
- Knopf
- 出版年月
-
- 1971, c1949
- 書籍サイズ
- 25 cm
- タイトル別名
-
- Brillat-Savarin's The physiology of taste
- Physiologie du goût
この図書・雑誌をさがす
注記
Translation of Physiologie du goût
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271001512576
-
- NII書誌ID
- BA26196003
-
- ISBN
- 0394473434
-
- LCCN
- 74163132
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/74163132
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York
-
- 件名
-
- LCSH: Gastronomy
-
- データソース種別
-
- CiNii Books