M.F.K. Fisher's translation of The physiology of taste, or, Meditations on transcendental gastronomy

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書誌事項

タイトル
"M.F.K. Fisher's translation of The physiology of taste, or, Meditations on transcendental gastronomy"
タイトル別名
  • Brillat-Savarin's The physiology of taste
  • Physiologie du goût
責任表示
by Jean Anthelme Brillat-Savarin
出版者
  • Knopf
出版年月
  • 1971, c1949
書籍サイズ
25 cm

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注記

Translation of Physiologie du goût

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詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130282271001512576
  • NII書誌ID
    BA26196003
  • ISBN
    0394473434
  • LCCN
    74163132
  • Web Site
    https://lccn.loc.gov/74163132
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • New York
  • 分類
  • データソース種別
    • CiNii Books
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