Food service management
CiNii
所蔵館 1館
書誌事項
- タイトル
- "Food service management"
- 責任表示
- compiled by Travis Elliott for the National Restaurant Association ; edited by Philip Nailon
- 出版者
-
- New University Education
- Revised and edited ed
- 出版年月
-
- 1970
- 書籍サイズ
- 23 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"First published 1966-68 as a series of eight pamphlets by National Restaurant Association, Chicago"--T.p. verso
Bibliography: p. 213-214
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271035790208
-
- NII書誌ID
- BA68656937
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- London
-
- 分類
-
- LCC: TX945
- DC: 658.37/647/95
-
- 件名
-
- LCSH: Restaurant management
- LCSH: Food service
- LCSH: Food service management
-
- データソース種別
-
- CiNii Books