書誌事項
- タイトル
- "The psychology of food choice"
- 責任表示
- edited by Richard Shepherd and Monique Raats
- 出版者
-
- CABI in association with the Nutrition Society
- 出版年月
-
- c2006
- 書籍サイズ
- 25 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271108049664
-
- NII書誌ID
- BA86604560
-
- ISBN
- 9780851990323
-
- LCCN
- 2005027934
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2005027934
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Wallingford, Oxfordshire, UK ; Cambridge, MA
-
- 分類
-
- LCC: TX357
- NLM: QT 235
- DC22: 394.1/2019
-
- 件名
-
- LCSH: Food habits -- Psychological aspects
- MESH: Food Preferences -- psychology
- MESH: Food Habits -- psychology
- MESH: Emotions
- MESH: Age Factors
- MESH: Mass Media
-
- データソース種別
-
- CiNii Books