Gums and stabilisers for the food industry 11 : [the proceedings of the Eleventh Gums and Stabilisers for the Food Industry Conference-Crossing Boundaries held on 2-6 July 2001 at The North East Wales Institute, Wrexham, UK]
CiNii
所蔵館 3館
書誌事項
- タイトル
- "Gums and stabilisers for the food industry 11 : [the proceedings of the Eleventh Gums and Stabilisers for the Food Industry Conference-Crossing Boundaries held on 2-6 July 2001 at The North East Wales Institute, Wrexham, UK]"
- 責任表示
- edited by Peter A. Williams, Glyn O. Phillips
- 出版者
-
- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c2002
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271170459520
-
- NII書誌ID
- BA65469048
-
- ISBN
- 0854048367
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cambridge, UK
-
- 分類
-
- DC21: 664.06
-
- 件名
-
- LCSH: Gums and resins
- LCSH: Stabilizing agents
- LCSH: Food additives
-
- データソース種別
-
- CiNii Books