書誌事項
- タイトル
- "Flavor analysis : developments in isolation and characterization"
- 責任表示
- Cynthia J. Mussinan, editor, Michael J. Morello, editor
- 出版者
-
- American Chemical Society
- 出版年月
-
- c1998
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 214th National Meeting of the American Chemical Society, Las Vegas, Nevada, September 7-11, 1997."
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271175162240
-
- NII書誌ID
- BA38373128
-
- ISBN
- 0841235783
-
- LCCN
- 98023312
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/98023312
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington, DC
-
- 件名
-
- LCSH: Flavor -- Congresses
-
- データソース種別
-
- CiNii Books