書誌事項
- タイトル
- "Browned flavors : analysis, formation, and physiology"
- 責任表示
- Michael Granvogl, Devin Peterson, Peter Schieberle, editor[s] ; sponsored by the ACS Division of Agricultural and Food Chemistry
- 出版者
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- American Chemical Society
- Distributed in print by Oxford University Press
- 出版年月
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- c2016
- 書籍サイズ
- 24 cm
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注記
Includes bibliographical references and indexes
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130282271181961344
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- NII書誌ID
- BB25735449
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- ISBN
- 9780841231856
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- LCCN
- 2016048748
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2016048748
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Washington, DC
- [Oxford]
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- 分類
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- LCC: TP372.55.M35
- DC23: 660/.2832
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- 件名
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- LCSH: Maillard reaction
- LCSH: Cooking
- LCSH: Chemical reactions
- LCSH: Food -- Analysis
- LCSH: Sugars
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- データソース種別
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- CiNii Books