書誌事項
- タイトル
- "Testing methods in food microbiology"
- 責任表示
- edited by István Kiss ; [translated by E. Farkas ; English text revised by K. Vas ; contributors, J. Farkas ... et al.]
- 出版者
-
- Elsevier
- Distribution for the U.S.A. and Canada, Elsevier Science Pub. Co.
- 出版年月
-
- 1984
- 書籍サイズ
- 25 cm
- シリーズ名/番号
-
- U.S. : est.
- 統一タイトル
-
- Mikrobiológiai vizsgálati módszerek az élelmiszeriparban
この図書・雑誌をさがす
注記
Rev. English version of: Mikrobiológiai vizsgálati módszerek az élelmiszeriparban
Bibliography: p. 424-437
Includes index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271228002816
-
- NII書誌ID
- BA04412433
-
- ISBN
- 0444996486
-
- LCCN
- 83011725
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/83011725
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- ne
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Amsterdam ; New York
- New York, N.Y.
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books