京料理 : 伝統を受け継ぐ技と味

CiNii Available at 4 libraries

Bibliographic Information

Title
"京料理 : 伝統を受け継ぐ技と味"
Statement of Responsibility
リーフ・パブリケーションズ編集
Publisher
  • リーフ・パブリケーションズ
Publication Year
  • 2005.9
Book size
26cm
Other Title
  • キョウリョウリ : デントウ オ ウケツグ ワザ ト アジ
  • 京料理 : 伝統を受け継ぐ技と味 : 極上の贅沢を五感で味わう101店

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282271298718592
  • NII Book ID
    BA74530762
  • ISBN
    490192415X
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 京都
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top