Evaluation of certain food additives : eighty-second report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

CiNii 所蔵館 5館

書誌事項

タイトル
"Evaluation of certain food additives : eighty-second report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives"
出版者
  • World Health Organization
出版年月
  • c2016
書籍サイズ
24 cm

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes bibliographical references

"The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA) met in Geneva from 7 to 16 June 2016"--P. 1

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130282271416955520
  • NII書誌ID
    BB23233938
  • ISBN
    9789241210003
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    sz
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Geneva, Switzerland
  • 件名
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ