Evaluation of certain food additives : eighty-second report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
CiNii
所蔵館 5館
書誌事項
- タイトル
- "Evaluation of certain food additives : eighty-second report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives"
- 出版者
-
- World Health Organization
- 出版年月
-
- c2016
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references
"The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA) met in Geneva from 7 to 16 June 2016"--P. 1
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271416955520
-
- NII書誌ID
- BB23233938
-
- ISBN
- 9789241210003
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- sz
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Geneva, Switzerland
-
- データソース種別
-
- CiNii Books