Evaluation of certain contaminants in food : eighty-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
書誌事項
- タイトル
- "Evaluation of certain contaminants in food : eighty-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives"
- 責任表示
- Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization
- 出版者
-
- World Health Organization
- 出版年月
-
- c2017
- 書籍サイズ
- 25 cm
- シリーズ名/番号
-
- : [pbk.]
- タイトル別名
-
- Eighty-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- 83rd report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271490317440
-
- NII書誌ID
- BB2527756X
-
- ISBN
- 9789241210027
-
- LCCN
- 2017429025
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2017429025
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- sz
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Geneva
-
- 分類
-
- LCC: TX553.A3
-
- データソース種別
-
- CiNii Books