書誌事項
- タイトル
- "Technology of meat and meat products"
- 責任表示
- [edited by] Jean Pierre Girard ; translated by Bernard Hemmings and A.T.T. Clermont-Ferrand ; translation editor, Ian Morton
- 出版者
-
- Ellis Horwood
- 出版年月
-
- 1992
- 書籍サイズ
- 25 cm
- 統一タイトル
-
- Technologie de la viande et des produits carnés
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271511300224
-
- NII書誌ID
- BA43587368
-
- ISBN
- 0139042857
-
- LCCN
- 93224206
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/93224206
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York
-
- 件名
-
- FREE: Meat Processing
- LCSH: Meat industry and trade
- LCSH: Meat -- Preservation
- LCSH: Sausages
-
- データソース種別
-
- CiNii Books