書誌事項
- タイトル
- "Freeze drying and advanced food technology"
- 責任表示
- ed. by S. A. Goldblith, L. Rey and W. W. Rothmayr
- 出版者
-
- Academic Press
- 出版年月
-
- 1975
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
'In June 1973, lectures and participants ... gathered in the Bürgenstock, Switzerland for the "International Course on Freeze Drying and Advanced Food Technology". The proceedings of the meeting are presented in this book ...' - book jacket
Includes index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271545913600
-
- NII書誌ID
- BA06372191
-
- ISBN
- 0122884507
-
- LCCN
- 74005660
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/74005660
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- London
-
- 分類
-
- DC18: 664/.02845
-
- 件名
-
- PRECIS: Food. Freeze drying
- LCSH: Freeze-drying
- LCSH: Food, Freeze-dried
-
- データソース種別
-
- CiNii Books