- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
食べ物と健康 : 食品の栄養成分と加工
CiNii
Available at 85 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食べ物と健康 : 食品の栄養成分と加工"
- Other Title
-
- タベモノ ト ケンコウ : ショクヒン ノ エイヨウ セイブン ト カコウ
- Food and health
- Statement of Responsibility
- 國崎直道, 西塔正孝編著 ; 甲斐達男 [ほか] 著
- Publisher
-
- 同文書院
- 改訂初版
- Publication Year
-
- 2014.3
- Book size
- 26cm
Search this Book/Journal
Notes
付属資料: 日本人の食事摂取基準2015年版(45p ; 18cm)
その他のタイトルは副標題紙裏による
編著者「國崎」の「崎」は「山竒」の置き換え
その他の著者: 古賀民穂, 三浦理代, 高松伸枝, 川澄俊之, 川端彰, 清瀬千佳子, 喜多野宣子, 田村朝子, 阿部正, 荒井勝己, 渡辺勝子, 青木隆子, 茗荷尚史
参考・引用文献: 各節末
初版初刷の付属資料: 日本人の食事摂取基準2010年版(2010.1, 37p ; 18cm)
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271556192512
-
- NII Book ID
- BB15536730
-
- ISBN
- 9784810314298
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books