包丁使いと基本料理 : 下ごしらえの手順が全部わかる!

CiNii Available at 18 libraries

Bibliographic Information

Title
"包丁使いと基本料理 : 下ごしらえの手順が全部わかる!"
Statement of Responsibility
検見崎聡美, 吉田瑞子料理
Publisher
  • 成美堂出版
Publication Year
  • 2004.8
Book size
24cm
Other Title
  • ホウチョウズカイ ト キホン リョウリ : シタゴシラエ ノ テジュン ガ ゼンブ ワカル

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282271650939264
  • NII Book ID
    BA68592288
  • ISBN
    4415026893
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • [東京]
  • Classification
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top