応用調理学
CiNii
Available at 118 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "応用調理学"
- Statement of Responsibility
- 下田吉人編
- Publisher
-
- 朝倉書店
- Publication Year
-
- 1962.1
- Book size
- 22cm
- Other Title
-
- オウヨウ チョウリガク
Search this Book/Journal
Notes
内容:肉の料理(小林文子,下田吉人) 魚の料理(金田尚志等) 汁(吉松藤子等) 嗜好飲料(鳥井秀一,可児利朗) 菓子類(古田守夫,山崎清子) その他(清水正元等)
参考文献: p194
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271738490112
-
- NII Book ID
- BN10900400
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Classification
-
- NDC6: 596
-
- Data Source
-
- CiNii Books