応用調理学

CiNii Available at 119 libraries

Bibliographic Information

Title
"応用調理学"
Statement of Responsibility
下田吉人編
Publisher
  • 朝倉書店
Publication Year
  • 1962.1
Book size
22cm
Other Title
  • オウヨウ チョウリガク

Search this Book/Journal

Notes

内容:肉の料理(小林文子,下田吉人) 魚の料理(金田尚志等) 汁(吉松藤子等) 嗜好飲料(鳥井秀一,可児利朗) 菓子類(古田守夫,山崎清子) その他(清水正元等)

参考文献: p194

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282271738490112
  • NII Book ID
    BN10900400
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top