Magnetic resonance in food science : latest developments
CiNii
所蔵館 7館
書誌事項
- タイトル
- "Magnetic resonance in food science : latest developments"
- 責任表示
- edited by P.S. Belton ... [et al.]
- 出版者
-
- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c2003
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Proceedings of a conference held at the Institut Agronomique Paris-Grignon, 4-6 September 2002
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271805897088
-
- NII書誌ID
- BA62593980
-
- ISBN
- 0854048863
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cambridge, UK
-
- 分類
-
- DC21: 664.07
-
- 件名
-
- LCSH: Food -- Analysis
- LCSH: Magnetic resonance imaging
-
- データソース種別
-
- CiNii Books