書誌事項
- タイトル
- "Risk management for food allergy"
- 責任表示
- edited by Charlotte Bernhard Madsen ... [et al.]
- 出版者
-
- Academic Press is an imprint of Elsevier
- 出版年月
-
- 2014
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271879360256
-
- NII書誌ID
- BB16937205
-
- ISBN
- 9780123819888
-
- LCCN
- 2013372033
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2013372033
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- ne
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Amsterdam ; Tokyo
-
- 件名
-
- LCSH: Food industry and trade -- Risk management
- LCSH: Food industry and trade -- Safety measures
- LCSH: Food allergy -- Risk factors
- LCSH: Food allergy -- Prevention
- LCSH: Food -- Safety measures
- FREE: Risicobeheersing. gtt
- FREE: Allergie. gtt
- FREE: Voeding. gtt
-
- データソース種別
-
- CiNii Books