食品の化学と機能

CiNii Available at 75 libraries

Bibliographic Information

Title
"食品の化学と機能"
Statement of Responsibility
青柳康夫, 津田孝範編著 ; 伊澤華子 [ほか] 共著
Publisher
  • 建帛社
Publication Year
  • 2017.5
Book size
26cm
Other Title
  • ショクヒン ノ カガク ト キノウ
  • Current

Search this Book/Journal

Notes

その他の共著: 石井剛志, 岩井邦久, 臼井照幸, 太田千穂, 河合慶親, 長野隆男, 山田邦夫

文献: 章末

索引あり

Related Books

See more

Related Projects

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282271886304896
  • NII Book ID
    BB23894204
  • ISBN
    9784767905945
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
    • KAKEN
Back to top