食品の化学と機能
CiNii
Available at 75 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食品の化学と機能"
- Statement of Responsibility
- 青柳康夫, 津田孝範編著 ; 伊澤華子 [ほか] 共著
- Publisher
-
- 建帛社
- Publication Year
-
- 2017.5
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- ショクヒン ノ カガク ト キノウ
- Current
Search this Book/Journal
Notes
その他の共著: 石井剛志, 岩井邦久, 臼井照幸, 太田千穂, 河合慶親, 長野隆男, 山田邦夫
文献: 章末
索引あり
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271886304896
-
- NII Book ID
- BB23894204
-
- ISBN
- 9784767905945
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books
- KAKEN