料理の四面体 : 東西美味発見法
CiNii
Available at 5 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "料理の四面体 : 東西美味発見法"
- Statement of Responsibility
- 玉村豊男著
- Publisher
-
- TaKaRa酒生活文化研究所
- 紀伊國屋書店(発売)
- Publication Year
-
- 1999.4
- Book size
- 19cm
- Other Title
-
- リョウリ ノ シメンタイ : トウザイ ビミ ハッケンホウ
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271886953728
-
- NII Book ID
- BA54344109
-
- ISBN
- 4877380647
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
- 東京
-
- Subject
-
- NDLSH: 料理
-
- Data Source
-
- CiNii Books