Food colloids : fundamentals of formulation
CiNii
所蔵館 11館
書誌事項
- タイトル
- "Food colloids : fundamentals of formulation"
- 責任表示
- edited by Eric Dickinson, Reinhard Miller
- 出版者
-
- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c2001
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"Proceedings of the conference Food Colloids 2000: Fundamentals of Formulation organized by the Food Chemistry Group of the RSC held on 3-6 April 2000 in Potsdam, Germany"--T.p. verso; "... held in Potsdam, Germany, on 2-6 April 2000"--Pref
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271910768000
-
- NII書誌ID
- BA51733771
-
- ISBN
- 0854048502
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cambridge
-
- 件名
-
- LCSH: Colloids
- LCSH: Colloids -- Congresses
- LCSH: Food -- Composition -- Congresses
-
- データソース種別
-
- CiNii Books