書誌事項
- タイトル
- "The African food system and its interaction with human health and nutrition"
- 責任表示
- edited by Per Pinstrup-Andersen
- 出版者
-
- Cornell University Press
- 出版年月
-
- 2010
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"Published in cooperation with the United Nations University."
Includes bibliographical references (p. [305]-352)
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272052887424
-
- NII書誌ID
- BB04653346
-
- ISBN
- 9780801476921
-
- LCCN
- 2010033393
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2010033393
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Ithaca
-
- 分類
-
- LCC: HD9017.A3572
- DC22: 338.1/967
-
- 件名
-
- LCSH: Food supply -- Africa, Sub-Saharan
- LCSH: Nutrition -- Africa, Sub-Saharan
- LCSH: Agricultural systems -- Health aspects -- Africa, Sub-Saharan
- LCSH: Food industry and trade -- Health aspects -- Africa, Sub-Saharan
- LCSH: Food security -- Africa, Sub-Saharan
- LCSH: Public health -- Africa, Sub-Saharan
-
- データソース種別
-
- CiNii Books