文献ガイド食品の臭い : 製造・貯蔵における異臭と脱臭・消臭・測定技術

CiNii Available at 28 libraries

Bibliographic Information

Title
"文献ガイド食品の臭い : 製造・貯蔵における異臭と脱臭・消臭・測定技術"
Publisher
  • 流通システム研究センター
Publication Year
  • 1996.6
Book size
26cm
Other Title
  • ブンケン ガイド ショクヒン ノ ニオイ : セイゾウ チョゾウ ニ オケル イシュウ ト ダッシュウ ショウシュウ ソクテイ ギジュツ

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282272064717312
  • NII Book ID
    BN14805999
  • ISBN
    4897450217
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top