Advances in food authenticity testing
CiNii
所蔵館 3館
書誌事項
- タイトル
- "Advances in food authenticity testing"
- 責任表示
- edited by Gerard Downey
- 出版者
-
- Woodhead Pub., an imprint of Elsevier
- 出版年月
-
- c2016
- 書籍サイズ
- 24 cm
- タイトル別名
-
- Advances in food authenticity testing : improving quality throughout the food chain
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272190091776
-
- NII書誌ID
- BB23981524
-
- ISBN
- 9780081002209
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- ne
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Amsterdam
-
- 分類
-
- DC23: 664.07
-
- 件名
-
- LCSH: Food -- Analysis
- LCSH: Food adulteration and inspection
-
- データソース種別
-
- CiNii Books