食品の機能性分析 : 野菜・果実・きのこの成分と生理機能研究の現状

CiNii Available at 52 libraries

Bibliographic Information

Title
"食品の機能性分析 : 野菜・果実・きのこの成分と生理機能研究の現状"
Statement of Responsibility
初谷誠一編
Publisher
  • 流通システム研究センター
Publication Year
  • 2005.7
Book size
26cm
Other Title
  • ショクヒン ノ キノウセイ ブンセキ : ヤサイ カジツ キノコ ノ セイブン ト セイリ キノウ ケンキュウ ノ ゲンジョウ
  • 食品の機能性分析 : 野菜果実きのこの成分と生理機能研究の現状

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282272238647808
  • NII Book ID
    BA73289700
  • ISBN
    4897450292
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top