食品の機能性分析 : 野菜・果実・きのこの成分と生理機能研究の現状
CiNii
Available at 52 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食品の機能性分析 : 野菜・果実・きのこの成分と生理機能研究の現状"
- Statement of Responsibility
- 初谷誠一編
- Publisher
-
- 流通システム研究センター
- Publication Year
-
- 2005.7
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- ショクヒン ノ キノウセイ ブンセキ : ヤサイ カジツ キノコ ノ セイブン ト セイリ キノウ ケンキュウ ノ ゲンジョウ
- 食品の機能性分析 : 野菜果実きのこの成分と生理機能研究の現状
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272238647808
-
- NII Book ID
- BA73289700
-
- ISBN
- 4897450292
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 食品
-
- Data Source
-
- CiNii Books