食品の微生物危害と危険評価 : 卵・ブロイラーのサルモネラ菌とインスタント食品のリステリア菌

CiNii Available at 25 libraries

Bibliographic Information

Title
"食品の微生物危害と危険評価 : 卵・ブロイラーのサルモネラ菌とインスタント食品のリステリア菌"
Statement of Responsibility
国際連合食糧農業機関 (FAO), 世界保健機関 (WHO) 編 ; [鈴木皓訳]
Publisher
  • 国際食糧農業協会
Publication Year
  • 2001.11
Book size
21cm
Other Title
  • ショクヒン ノ ビセイブツ キガイ ト キケン ヒョウカ : タマゴ・ブロイラー ノ サルモネラキン ト インスタント ショクヒン ノ リステリアキン
  • Joint FAO/WHO expert consultation on risk assessment of microbiological hazards in foods

Search this Book/Journal

Notes

FAO/WHO合同専門家会議報告書 (2000年7月17日〜21日, ローマ)

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282272239017600
  • NII Book ID
    BA54690879
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top