食品の微生物危害と危険評価 : 卵・ブロイラーのサルモネラ菌とインスタント食品のリステリア菌
CiNii
Available at 26 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食品の微生物危害と危険評価 : 卵・ブロイラーのサルモネラ菌とインスタント食品のリステリア菌"
- Statement of Responsibility
- 国際連合食糧農業機関 (FAO), 世界保健機関 (WHO) 編 ; [鈴木皓訳]
- Publisher
-
- 国際食糧農業協会
- Publication Year
-
- 2001.11
- Book size
- 21cm
- Other Title
-
- ショクヒン ノ ビセイブツ キガイ ト キケン ヒョウカ : タマゴ・ブロイラー ノ サルモネラキン ト インスタント ショクヒン ノ リステリアキン
- Joint FAO/WHO expert consultation on risk assessment of microbiological hazards in foods
Search this Book/Journal
Notes
FAO/WHO合同専門家会議報告書 (2000年7月17日〜21日, ローマ)
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272239017600
-
- NII Book ID
- BA54690879
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books