Evaluation of certain food addiives : seventy-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
CiNii
所蔵館 1館
書誌事項
- タイトル
- "Evaluation of certain food addiives : seventy-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives"
- 出版者
-
- World Health Organization
- 出版年月
-
- c2015
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA) met in Geneva form 17 to 26 June 2014"--P. 1
Includes bibliographical references (p. 101-102)
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272264881280
-
- NII書誌ID
- BB18984807
-
- ISBN
- 9789241209885
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- sz
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Geneva
-
- 分類
-
- LCC: RA8
-
- 件名
-
- MESH: Food Contamination
- LCSH: Food additives -- Congresses
- LCSH: Food contamination -- Congresses
- MESH: Congresses
-
- データソース種別
-
- CiNii Books