Safety evaluation of certain food additives and contaminants
CiNii
所蔵館 1館
書誌事項
- タイトル
- "Safety evaluation of certain food additives and contaminants"
- 責任表示
- prepared by the sixty-seventh meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA)
- 出版者
-
- World Health Organization, International Programme on Chemical Safety
- 出版年月
-
- c2007
- 書籍サイズ
- 23 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272532653312
-
- NII書誌ID
- BA9103355X
-
- ISBN
- 9789241660587
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- sz
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Geneva
-
- 分類
-
- LCC: TX553.A3
-
- データソース種別
-
- CiNii Books