Lactic acid fermentation of fruits and vegetables
CiNii
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書誌事項
- タイトル
- "Lactic acid fermentation of fruits and vegetables"
- 責任表示
- editor, Spiros Paramithiotis
- 出版者
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- CRC Press
- 出版年月
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- c2017
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
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- : hardback
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注記
"A science publishers book"
Includes bibliographical references and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130282272558825856
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- NII書誌ID
- BB24051958
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- ISBN
- 9781498726900
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Boca Raton
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- 分類
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- DC23: 664.024
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- 件名
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- LCSH: Fermented foods -- Microbiology
- LCSH: Lactic acid bacteria
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- データソース種別
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- CiNii Books