The shelf life of foods and beverages : proceedings of the 4th International Flavor Conference, Rhodes, Greece, 23-26 July 1985
CiNii
所蔵館 7館
書誌事項
- タイトル
- "The shelf life of foods and beverages : proceedings of the 4th International Flavor Conference, Rhodes, Greece, 23-26 July 1985"
- 責任表示
- edited by George Charalambous
- 出版者
-
- Elsevier
- 出版年月
-
- 1986
- 書籍サイズ
- 25 cm.
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliography and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272620583808
-
- NII書誌ID
- BA0072791X
-
- ISBN
- 0444426116
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- ne
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Amsterdam ; Oxford
-
- 件名
-
- PRECIS: Food & drinks. Shelf life
- LCSH: Food -- Storage
- LCSH: Beverages -- Storage
- LCSH: Liquors -- Storage
-
- データソース種別
-
- CiNii Books