発酵・醸造食品の最新技術と機能性

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Bibliographic Information

Title
"発酵・醸造食品の最新技術と機能性"
Statement of Responsibility
北本勝ひこ監修
Publisher
  • シーエムシー出版
  • 普及版
Publication Year
  • 2018.6
Book size
26cm
Series Name / No
  • 2
Other Title
  • ハッコウ・ジョウゾウ ショクヒン ノ サイシン ギジュツ ト キノウセイ
  • The new technology and functionality of fermented foods
  • 発酵・醸造食品の最新技術と機能性II
  • 発酵醸造食品の最新技術と機能性

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Notes

1は「発酵・醸造食品の技術と機能性」(普及版)<BB06677618>が該当

2011年刊の普及版

文献: 各章末

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Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282272655715712
  • NII Book ID
    BB2624697X
  • ISBN
    9784781312835
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
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