Evaluation of certain food additives and contaminants : sixty-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
CiNii
所蔵館 9館
書誌事項
- タイトル
- "Evaluation of certain food additives and contaminants : sixty-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives"
- 出版者
-
- WHO
- 出版年月
-
- c2009
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references (p. 171-173)
The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA) met in Rome from June 17-26, 2008
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272735192064
-
- NII書誌ID
- BB01040544
-
- ISBN
- 9789241209526
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- sz
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Geneva, Switzerland
-
- 分類
-
- NLM: WA 701
-
- データソース種別
-
- CiNii Books