食品の栄養特性 : 食べ物と健康
CiNii
Available at 23 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食品の栄養特性 : 食べ物と健康"
- Statement of Responsibility
- 丸善製作・著作
- Publisher
-
- 丸善
- Publication Year
-
- 2003
- Format
- videorecording(videocassette)
- Other Title
-
- ショクヒン ノ エイヨウ トクセイ : タベモノ ト ケンコウ
Search this Book/Journal
Notes
総監修: 小林修平
監修: 江指隆年
制作協力: フリーク・セブン
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272834643200
-
- NII Book ID
- BA61478149
-
- ISBN
- 4839502390
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- [東京]
-
- Data Source
-
- CiNii Books