書誌事項
- タイトル
- "Surgical nutrition : strategies in critically ill patients"
- 責任表示
- [edited by] Rifat Latifi, Stanley Dudrick
- 出版者
-
- Springer-Verlag
- R.G. Landes
- 出版年月
-
- c1995
- 書籍サイズ
- 27 cm
- シリーズ名/番号
-
- :U.S. and Canada
- :international
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272869324032
-
- NII書誌ID
- BA27206678
-
- ISBN
- 1570591547
- 3540592911
-
- LCCN
- 95004265
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/95004265
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York ; Tokyo
- Austin
-
- 分類
-
- LCC: RM217
- NLM: WO 178 S9613 1995
- DC20: 615.8/54
-
- 件名
-
- LCSH: Critically ill -- Nutrition
- LCSH: Surgery -- Nutritional aspects
- MESH: Preoperative Care
- MESH: Postoperative Care
- MESH: Intraoperative Care
- MESH: Parenteral Nutrition
- MESH: Enteral Nutrition
- MESH: Critical Care
-
- データソース種別
-
- CiNii Books