書誌事項
- タイトル
- "Chemistry of taste : mechanisms, behaviors, and mimics"
- 責任表示
- Peter Given, Dulce Paredes, editor[s]
- 出版者
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- American Chemical Society
- 出版年月
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- c2002
- 書籍サイズ
- 24 cm
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注記
"Developed from a symposium sponsored by the Division of Agriculture and Food Chemistry at the 219th National Meeting of the American Chemical Society, San Francisco, California, March 26-30, 2000."
Includes bibliographical references and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130282273037567360
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- NII書誌ID
- BA6104687X
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- ISBN
- 0841237344
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- LCCN
- 2002018336
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2002018336
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Washington, D.C.
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- 件名
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- LCSH: Taste -- Congresses
- LCSH: Chemoreceptors -- Congresses
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- データソース種別
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- CiNii Books