Chemistry of taste : mechanisms, behaviors, and mimics

Web Site CiNii 所蔵館 11館

書誌事項

タイトル
"Chemistry of taste : mechanisms, behaviors, and mimics"
責任表示
Peter Given, Dulce Paredes, editor[s]
出版者
  • American Chemical Society
出版年月
  • c2002
書籍サイズ
24 cm

この図書・雑誌をさがす

注記

"Developed from a symposium sponsored by the Division of Agriculture and Food Chemistry at the 219th National Meeting of the American Chemical Society, San Francisco, California, March 26-30, 2000."

Includes bibliographical references and index

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130282273037567360
  • NII書誌ID
    BA6104687X
  • ISBN
    0841237344
  • LCCN
    2002018336
  • Web Site
    https://lccn.loc.gov/2002018336
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Washington, D.C.
  • 分類
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ