Livestock, meat and poultry evaluation systems; food service equipment
書誌事項
- タイトル
- "Livestock, meat and poultry evaluation systems; food service equipment"
- 出版者
-
- ASTM International
- 出版年月
-
- c2009
- 書籍サイズ
- 28 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"Includes standards of the following committee(s): F10 on Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems, F26 on Food Service Equipment"
"Revision issued annually"--Cover
Includes bibliographical references and index
ASTM stock no.: S150809
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282273047681792
-
- NII書誌ID
- BB02073935
-
- ISBN
- 9780803164697
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- West Conshohocken, Pa.
-
- データソース種別
-
- CiNii Books