書誌事項
- タイトル
- "Fundamentals of food chemistry"
- 責任表示
- Werner Heimann ; [translated from the German], translator Chloe Morton ; translation editors I. Morton and R. Scott
- 出版者
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- Ellis Horwood
- [Distributed by] Wiley
- 出版年月
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- 1980
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
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- : Ellis.
- : Ellis. student pbk. ed.
- : AVI.
- 統一タイトル
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- Grundzüge der Lebensmittelchemie
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注記
Translation of : 'Grundzüge der Lebensmittelchemie'. Dresden : T. Steinkopff, 1969
Bibliography : p.327-334. - Includes index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130282273053118336
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- NII書誌ID
- BA26376639
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- ISBN
- 085312115X
- 085312163X
- 0870553569
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- LCCN
- 79041651
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/79041651
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- uk
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Chichester
- Chichester
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- 件名
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- PRECIS: Food. Chemical constituents & properties
- LCSH: Food -- Composition
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- データソース種別
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- CiNii Books