Biologically-active phytochemicals in food : analysis, metabolism, bioavailability and function
CiNii
所蔵館 11館
書誌事項
- タイトル
- "Biologically-active phytochemicals in food : analysis, metabolism, bioavailability and function"
- 責任表示
- edited by W. Pfannhauser, G.R. Fenwick, S. Khokhar
- 出版者
-
- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c2001
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"The proceedings of the EUROFOODCHEM XI meeting entitled Biologically-active Phytochemicals in Food: Analysis, Metabolism, Bioavailability and Function held at the Norwich Research Park, Norwich, UK on 26-28 September 2001"--on T.p. verso
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282273109037440
-
- NII書誌ID
- BA54337169
-
- ISBN
- 0854048065
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cambridge, U.K.
-
- 分類
-
- LCC: S592.8
-
- 件名
-
- LCSH: Humus -- Congresses
- LCSH: Humic acid -- Congresses
- LCSH: Phytochemicals
- LCSH: Nutrition
- LCSH: Antioxidants
-
- データソース種別
-
- CiNii Books