Technological processes for marine foods, from water to fork : bioactive compounds, industrial applications and genomics
書誌事項
- タイトル
- "Technological processes for marine foods, from water to fork : bioactive compounds, industrial applications and genomics"
- 責任表示
- edited by Megh R. Goyal, Hafiz Ansar Rasul Suleria, Shanmugam Kirubanandan
- 出版者
-
- Apple Academic Press
- 出版年月
-
- c2020 [i.e. 2019]
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
-
- : hardcover
この図書・雑誌をさがす
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282273131022208
-
- NII書誌ID
- BB28713770
-
- ISBN
- 9781771887588
-
- LCCN
- 2019018489
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2019018489
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- cn
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Oakville
-
- 分類
-
- DC23: 664.94
-
- 件名
-
- LCSH: Mariculture
- LCSH: Mariculture -- Technological innovations
- LCSH: Fishery processing
- LCSH: Fishery processing plants
-
- データソース種別
-
- CiNii Books